Ахборотни қайта ишлаш ва махфийлик сиёсати

 

1. Ушбу ҳужжат “Соғлом турмуш тарзи” платформаси мобиль иловасидан фойдаланишда ахборотни қайта ишлаш ва махфийлик сиёсатини белгилайди.

 

2. Фойдаланувчилар мазкур қоидаларни диққат билан ўқиб чиқишлари шарт, чунки иловадан фойдаланиш ушбу қоидаларга розиликни билдиради. Агар фойдаланувчи сервис қоидаларига ёки мазкур ахборотни қайта ишлаш ва махфийлик сиёсатига рози бўлмаса, у иловадан фойдаланишни тўхтатиши лозим. 

 

3. Фойдаланувчининг шахсий маълумотлари Ўзбекистон Республикасининг “Шахсга доир маълумотлар тўғрисида”ги Қонунига (02.07.2019 ЎРҚ-547) мувофиқ қайта ишланади, бу ушбу маълумотларнинг Ўзбекистондаги серверларда сақланишини ва учинчи томонга тақдим этилмаслигини англатади. 

 

4. Фойдаланувчи томонидан шахсга доир маълумотларини мустақил ва ихтиёрий равишда иловада рўйҳатдан ўтиш ва уни ўрнатиш (юклаб олиш) , ҳамда кейинчалик фойдаланиш жараёнларида тақдим этилади.

Сервис фойдаланувчиларнинг шахсий маълумотлари, шу жумладан Google Fit Apple ва Health сервисларидаги маълумотлар фақат платформа қоидаларига мувофиқ хизмат кўрсатилиши, хизматлар сифатини яхшилаш, шунингдек фойдаланувчи билан боғланиш учун фойдаланилишини кафолатлайди. Сервис ушбу маълумотлардан (масалан, фойдаланувчининг исми, жойлашган ўрни ёки электрон почта манзили) ҳеч қачон бошқа мақсадларда, жумладан, шахсий маълумотни тижорат мақсадида учинчи шахсга тақдим этиш учун фойдаланмайди. 

Фойдаланувчининг шахсга доир маълуомтларини қайта ишлашга розилиги мазкур ҳужжатнинг ажралмас қисми ҳисобланади.

 

5. Иловада рўйҳатдан ўтишда фойдаланувчи шахсий маълуомтларини (https://id.egov.uz/) Ягона идентификация тизими орқали, қадамлар ҳисобини Google fit ва Apple Health иловалари орқали тақдим этади.

Google fit ва Apple Health сервислари орқали босиб ўтилган қадамлар ҳақида олинган фойдаланувчи маълумотлари платформада сақланади ва фаол фойдаланувчилар рейтингини яратиш ва ҳар ойда туманлар, вилоятлар ва республикалар кесимида ғолибларни аниқлаш, шунингдек, 10 000 минг ва ундан ортиқ қадамларни босиб ўтган фойдаланувчиларни ҳар куни рағбатлантириш учун фойдаланилади.

Фойдаланувчи Google fit ва Apple Health унинг маълумотларини қандай қайта ишлашини билиш учун Google fit ва Apple Health фойдаланувчи келишуви, ҳамда маълумотларни ҳимоя қилиш сиёсати билан қуйидаги ҳаволалар орқали танишиб чиқиши мумкин. 

https://developers.google.com/fit/terms

https://developers.google.com/fit/policy

https://www.apple.com/legal/privacy/

 

Шахсий маълумотларнинг ишлатилиши қўйидагича:

-      Телефон рақамлар, электрон манзил (https://id.egov.uz/) Ягона идентификация тизими, Google Play ва Apple ID орқали олиниб руйхатдан ўтиш мақсадида ишлатилади;

-      Фойдаланувчи ёши, вазни, бўйи тўғрисидаги маълумотлар келажакда шахсий жисмоний машқлар дастурини ишлаб чиқиш учун ишлатилади;

-      Фойдаланувчи қадамлари, каллория, юриш вақти, масофа (Google Fit ва Apple Health иловаларидан олинган) маълумотлари 1hls панелида фойдаланувчиларга жисмоний фаолликнинг кундалик ўзгариш тарихини кўрсатиб туриш учун ишлатилади;

-      Фойдаланувчилар қадамлар сони(Google Fit ва Apple Health иловаларидан олинган) ва жойлашган манзили тўғрисидаги маълумотлар фаол фойдаланувчилар рейтингини яратиш ва ҳар ойда туманлар, вилоятлар ва республикалар кесимида ғолибларни аниқлаш, шунингдек, 10 000 минг ва ундан ортиқ қадамларни босиб ўтган фойдаланувчиларни ҳар куни рағбатлантириш учун фойдаланилади.

 

 

6. Фойдаланувчи махфийликни сақлаш, қурилмадан рухсатсиз фойдаланишни олдини олиш ва ўзининг аутентификация маълумотларидан учинчи шахсларнинг рухсатсиз фойдаланишидан ҳимоя қилиш учун мустақил равишда барча зарур чораларни кўради.

 

7. Фойдаланувчи аутентификация маълумотларини учинчи шахсларга ошкор қилмаслиги керак. 

 

8. Фойдаланувчининг шахсий кабинети (https://id.egov.uz/) даги парол билан ҳимояланган. Бу фойдаланувчининг шахсий ва барча кофиденциал маълумотларини уни рухсатисиз фойдалана олмаслик имконини беради. Фойдаланувчи илова ўрнатилган мобил қурилмасини учинчи шахсга бермаслиги керак. 

 

9. Шуни таъкидлаш жоизки, хатоликлар тўғрисидаги мулоҳазалар ёки ҳисоботларни тақдим этиш фойдаланувчининг ўз хоҳишига кўра тўлиқ ихтиёрий ташаббуси ҳисобланади. Агар фойдаланувчи шахсий маълумотлари суистеъмол қилинишидан хавотирда бўлса ёки унга илованинг махфийлик сиёсати ва унинг мазмуни тўғрисида қўшимча маълумот керак бўлса, фойдаланувчи info@minsport.uz электрон манзилига сўров юбориши мумкин ва оператор белгиланган вақт оралиғида фойдаланувчиларнинг саволларига аниқ жавоблар беради. 

 

10. Фойдаланувчи исталган вақтда иловадан фойдаланишни тўхтатиши мумкин.

 

11. Ушбу хизмат 18 ёшга тўлмаган ҳар қандай шахсларга (“Болаларга”) йўналтирилмаган. Ушбу тизим 18 ёшга тўлмаганларнинг шахсий маълумотларини билган ҳолда тўпламайди. Агар сиз ота-онаси ёки боқувчиси сифатида болаларингиз шахсий маълумотларини тақдим этаётганлигини билсангиз боғланишингиз мумкин. Агар бизлар ота-оналар рухсатисиз болаларга тегишли шахсий маълумотларни тўпланганидан хабардор бўлсак, бизлар ушбу маълумотларнинг ўз сервеларимиздан олиб ташлаш чораларини кўрамиз.

12.Googleнинг Firebase (Crashlytics) бу Google томонидан таклиф қилинган аналитика қилувчи сервис ҳисобланиб, мобил илова траффигини ва хатоликларини кузатувчи ва хисоботини олиб бориш учун фойдаланилади. Фойдаланувчи мобил фаоллиги тўғрисидаги маълумот Firebase Google Service билан маълумот алмашади. Қўшимча маълумот учун Firebase Serviceнинг шахсий маълумотлар билан боғлиқ қўйидаги хаволасига мурожаат қилинг https://firebase.google.com/support/privacy

 

13. Фойдаланувчилар платформадан фойдаланиш бўйича оммавий оферта шартлари ёки ушбу ахборотни қайта ишлаш ва махфийлик саёсати исталган вақтда ўзгартирилиши ёки янгиланиши мумкинлигини инобатга олишлари керак. Шунинг учун фойдаланувчи вақти-вақти билан ушбу ҳужжатларнинг долзарблигини текшириб туриш мажбуриятини олади.

 

 

 

Политика обработки информации и конфиденциальности

 

1. Настоящий документ определяет политику обработки данных и конфиденциальности при использовании мобильным приложением платформы «Здоровый образ жизни»(1hls).

 

2. Пользователи обязуются внимательно читать данные правила, так как использование ими приложения означает согласие с этими правилами. Если пользователь не соглашается с правилами сервиса или настоящей политикой обработки информации и конфиденциальности, он должен прекратить использование приложения. 

 

3. Персональные данные Пользователя обрабатывается в соответствии с законом Республики Узбекистан от 02.07.2019 № ЗРУ-547 «О персональных данных», что означает что данные хранятся на серверах в Узбекистане и не могут быть переданы третьим лицам.

 

4. Пользователь самостоятельно и добровольно передает информацию о своих персональных данных при регистрации в Приложении в процессе установки (скачивания) Приложения на мобильное устройство и при последующем использовании Приложения Пользователем.

Сервис гарантирует, что персональные данные пользователей, в том числе данные пользователей на сервисах Google Fit и Apple Health будут использоваться только для оказания услуг в соответствии с правилами платформы «Здоровый образ жизни», улучшения услуг, а также связи с пользователями. Сервис никогда не будет использовать такую информацию (например, имя, местоположение или адрес электронной почты пользователя) для каких-либо других целей, например, для раскрытия личной информации третьим лицам в коммерческих целях.

Согласие пользователя на обработку его персональных данных является неотъемлемой частью настоящего документа.

 

5. При регистрации в Приложении пользователь предоставляет свои персональные данные через Единую Систему идентификации (https://id.egov.uz/), и расчет шагов через мобильные приложения Google fit и Apple Health.

Данные пользователей, полученные из сервисов Google Fit и Apple Health о проделанных шагах, будут храняться на платформе и использоваться для создания рейтинга активных пользователей и определения победителей каждый месяц в разрезе районов, областей и республики, а также ежедневного поощрения пользователей, которые прошли 10 000 тыс. и более шагов.

Пользователь по следующим ссылкам может ознакомится с Пользовательским соглашением Google fit и Apple Health и политикой защиты данных, чтобы узнать, как Google fit и Apple Health будет обрабатывать ваши данные. 

https://developers.google.com/fit/terms

https://developers.google.com/fit/policy

https://www.apple.com/legal/privacy/

Как используются персональные данные:

- Номер телефона, email от Единой системы идентификации(https://id.egov.uz/), Google Play или Apple ID используются в целях регистрации;

- Информация о возрасте, весе и росте используется для создания персональной программы тренировок в будущем;

- Информация о шагах, калориях, время хождения, расстояние(из Google Fit и Apple Health) используется для отображения вашего прогресса на главной странице;

- Также шаги(из Google Fit и Apple Health) и местоположение используются для формирования рейтинга в разрезе района, области, страны и определения победителей каждый месяц, каждый день и для начисления бонусов за 10 тыс и более шагов в день(согласно правилам платформы 1hls);

- Доступ к камере используется для создания фото вашего профиля.

 

6. Пользователь самостоятельно принимает все необходимые меры по сохранению конфиденциальности, предотвращению несанкционированного использования и защите своих Аутентификационных данных от несанкционированного доступа со стороны третьих лиц.

 

7. Пользователь должен не сообщать свои Аутентификационные данные третьим лицам.

 

 

8. Личный кабинет Пользователя защищен паролем в (https://id.egov.uz/), это сделано, для того, чтобы никто иной не мог воспользоваться личными данными Пользователя и не смог получить любую конфиденциальную информацию, отображаемую в нем. Пользователь не должен передавать третьим лицам свое мобильное устройство с установленным Приложением.

 

9. Следует отметить, что отправка отзыва или отчета об ошибке является полностью добровольной инициативой пользователя по его собственному решению. Если пользователя беспокоит неправомерное использование его персональных данных или ему нужна дополнительная информация о политике конфиденциальности Сервиса и ее значении, пользователь может написать запрос по адресу info@minsport.uz, и Сервис дает четкие ответы на вопросы пользователей в течение установленного времени.

 

10. Пользователь может прекратить использование приложения в любое время.

 

11. Наш сервис не для лиц младше 18 лет(«Ребенок»). Мы не собираем никакие персональные данные лиц младше 18 лет. Если вы родитель или опекун Ребенка, который предоставил персональные данные нашей платформе, пожалуйста свяжитесь с нами. Мы примем меря для удаления персональной информации Ребенка с наших серверов.

 

12. Мы используем Firebase от Google, которые собирает информацию по активности мобильного устройства в целях нахождения ошибок и других вещей. Данные об активности мобильного устройства передаются Firebase. Для подробной информации о политике конфиденциальности Firebase пожалуйста посетите https://firebase.google.com/support/privacy

 

13. Пользователи должны учесть, что Публичная оферта платформы «Здоровый образ жизни» и текущая политика обработки информации и конфиденциальности могут быть изменены или обновлены в любое время, поэтому пользователь обязуется время от времени проверять их актуальность.

 

 

Information usage and privacy policy

 

1. This document establishes information usage and privacy policy for mobile application of the “Healthy Lifystyle” platform (1hls).

 

2. Users undertake to carefully read the rules, how to use the application they use with the established requirements. If the user does not agree with the terms of use or this information usage and privacy policy, he/she must stop using the application.

 

3. The User's personal data is processed in accordance with the law of the Republic of Uzbekistan dated 02.07.2019 No.547 "On personal data", which means it is stored on servers in Uzbekistan and can’t be transfered to third parties.

 

4. The User independently and voluntarily transmits information about his personal data when registering in the Application during the installation (downloading) of the Application on a mobile device and upon subsequent use of the Application by the User.

The service guarantees that personal data of users, including user data on Google Fit and Apple Health services, will only be used to provide services in accordance with the terms of use of “Healthy Lifestyle” platform, improve services, and communicate with users. The service will never use such information (for example, the name, location or email address of the user) for any other purpose, for example, to disclose personal information to third parties for commercial purposes.

The user's consent to the processing of his personal data is an integral part of this document.

 

5. When registering in the Application, the user provides his/her personal data through the Unified Identification System (https://id.egov.uz/), and the calculation of steps through the Google fit and Apple Health mobile applications.

User data obtained from Google Fit and Apple Health services about the steps taken will be stored on the platform and used to create a rating of active users and determine the winners every month in the context of districts, regions and republics, as well as daily reward users who have passed 10,000 (thousand) and more steps.

Users can read the Google fit and Apple Health User Agreement and Data Protection Policy through the links below, to find out how Google fit and Apple Health will handle their data.

https://developers.google.com/fit/terms

https://developers.google.com/fit/policy

https://www.apple.com/legal/privacy/

 

This is how the Personal Data is being used:

-      Phone number, e-mail from the Unified Identification System (https://id.egov.uz/), Google Play or Apple ID is being used for registration purposes;

-      Your age, weight, height information is being used to create personal training programs in future;

-      Your steps, calories, walking time, distance (from Google Fit and Apple Health apps) information is being used to show them on 1hls app dashboard for your progress history info;

-      Also your steps(from Google Fit and Apple Health apps) and location info are used to create a rating of active users and determine the winners every month in the context of districts, regions and republics, as well as daily reward users who have passed 10,000 (thousand) and more steps(according to rules of 1hls platform);

-      Camera Roll access to change profile photo.

 

 

6. The User independently takes all necessary measures to maintain confidentiality, prevent unauthorized use and protect his Authentication data from unauthorized access by third parties.

 

7. The user must not disclose his Authentication data to third parties.

 

8. The User's personal account is password protected at (https://id.egov.uz/), this is done so that no one else can use the User's personal data and cannot receive any confidential information displayed in it. The user should not transfer his mobile device with the installed Application to third parties.

 

9. It should be noted that the submission of a feedback or bug report is a completely voluntary initiative of the user at his own discretion. If the user is worried about the misuse of his personal data or he needs additional information about the privacy policy of the Service and its meaning, the user can write a request to info@minsport.uz, and the Service gives clear answers to users' questions within a specified time.

 

10. The user can stop using the application at any time.

11. Our Service does not address anyone under the age of 18 ("Children"). We do not knowingly collect personally identifiable information from anyone under the age of 18. If you are a parent or guardian and you are aware that your Children has provided us with Personal Data, please contact us. If we become aware that we have collected Personal Data from children without verification of parental consent, we take steps to remove that information from our servers.

12. We use FireBase(Crashlytics) that is analytics services offered by Google that tracks and reports mobile application traffic and bug reports. The data as client’s mobile activity is shared with the Firebase Google Service. For more information on the privacy practices of Firebase Service please visit https://firebase.google.com/support/privacy

13. Users should take into account that the Terms of use of “Healthy Lifestyle” platform and current information usage and privacy policy can be changed or updated at any time, therefore the user undertakes to check its relevance from time to time.